Skip to main content

Onze
werkwijze

TV-liften voor particulier en bedrijf

TVLIFTBOY verkoopt tv-liften aan particulieren en bedrijven. In ons brede assortiment vindt u altijd een tv-lift voor uw interieur. Onze tv-liften zijn geschikt voor plaatsing in een tv-kast, een tv-meubel of voetbord bij bedden. En wat denkt u van een handige plafondlift in een kantoorruimte? Een vloerlift in uw nieuw te bouwen woning? Wij geven graag advies over een tv-lift die perfect aansluit bij uw wensen.

Tv-lift bestellen en plaatsen

Elke tv-lift uit het assortiment wordt in Nederland gemaakt bij TVLIFTBOY. Bepaalde types hebben wij (mogelijk) op voorraad. Meestal moet de tv-lift nog worden geproduceerd, desgewenst op maat. U kunt daarbij rekenen op een levertijd van vier tot zes weken. Bel of mail ons voor actuele prijs- en levertijden.

TVLIFTBOY levert en installeert twee typen tv-liften zelf. Het betreft de vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. De montage van overige tv-liften en de afwerking dient u zelf te verzorgen. De meeste klanten besteden dit werk uit aan een specialist uit hun directe omgeving. U kunt denken aan:

  • Aannemers
  • Meubelmakers
  • Installateurs
  • Scheepsbouwers
  • Domotica-specialist
  • Hifi-winkel

TVLIFTBOY zorgt ervoor dat een tv-lift nagenoeg gebruiksklaar wordt geleverd. De tv-lift kan ook geleverd worden ingebouwd in een inbouwframe met klep. Dat frame wordt ingepast in een kast, meubel of voetbord. Zo kunt u of uw meubelmaker stijlvol en makkelijk een tv wegwerken in het interieur. De tv-lift is standaard voorzien van een (technische) gebruikershandeling. Er staan ook werktekeningen en werkinstructies op onze site. Een handige doe-het-zelver of een vakman kan daar zeker mee uit de voeten. Zijn er vragen, dan kunt u ons altijd bereiken voor een toelichting.

TV-lift meubel

TVLIFTBOY biedt ook een compleet tv-meubel met ingebouwde tv-lift. Dit is een kant-en-klaar tv-meubel, dat bij u thuis wordt afgeleverd. Wij installeren (ter plekke) de tv op het liftsysteem. Ook wordt de tv op de juiste kijkhoogte afgesteld.

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok