Skip to main content

Tv-lift
verticaal

Pop-up serie met draaifunctie

De tv-liften van deze serie brengen de tv omhoog uit de kast en laten deze draaien. Zo kunt u vanuit iedere hoek televisiekijken! De constructie is compact en stabiel. Standaard beschikken deze tv-liften over een bovenklep (afgewerkt met MDF), die in het meubel verdwijnt zodra het scherm omhoogkomt. Er zijn verschillende typen leverbaar, afgestemd op de afmeting van uw tv. De tv-liften worden zonder omkasting geleverd. Ze zijn in te bouwen in een meubel naar keuze. In samenspraak kunnen wij ook een meubel ontwerpen en laten maken.

Kenmerken

  • Verticale liften met draai functie
  • Geheugen laatst gekozen positie
  • Zelflerende, intelligente besturing
  • Op afstand bedienbaar
  • Laag geluidsniveau en stroomverbruik
  • Dynamische beveiliging tegen overbelasting
  • TV on/off detectie

FAQ

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T008-43

T008-43

Type lift

Inbouwfame
ja

ja

Max. TV gewicht (kg)
40

40

Inbouwhoogte/diepte (mm)
774

924

Slag (mm)
630

780

VESA
200/300/400

200/300/400

Standaard slag instelbaar
nee

nee

Geïntergreerde klep
ja

Ja

Klep elektrisch bedienbaar
ja

ja

Draaifunctie
ja

ja

Standaard bediening
RF
RF

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok