Skip to main content

Onze
tv-liften

TV verbergen met een tv-lift

Kies voor een tv-lift en creëer rust in uw interieur. Een televisie wegwerken in een kast, meubel, voetbord bij uw boxspring? Of toch liever in de vloer of het plafond? TVLIFTBOY biedt een ruim assortiment tv-liften. Er zijn modellen beschikbaar voor alle tv afmetingen. We bieden niet alleen een stijlvolle interieuroplossing voor uw televisie. De tv-lift zorgt voor extra kijkplezier. U kunt kiezen voor een grote draaihoek of uitschuifbare tv-lift, zodat het scherm altijd op de juiste kijkhoogte hangt.

Tv-lift verticaal (pop-up)

vanaf € 730,- (excl. btw)

Een pop-up lift is dé tv-lift voor kasten, meubels of een voetbord. Ook te monteren op de vloer of aan de muur. Er is keuze uit verticale, uitschuifbare of draaibare tv-liften.

Tv-lift lift floorstand

vanaf € 820,- (excl. btw)

Deze losstaande tv-lift is makkelijk te plaatsen achter een bank of kast. Heeft een stevige voet, snel verplaatsbaar en geschikt voor flatscreen tv’s van alle tv afmetingen.

Tv-lift horizontaal

vanaf € 3.357,- (excl. btw)

Verplaats uw tv horizontaal links of rechts. Mooie combinatie met een tv-kast met sfeerhaard. Leverbaar met en zonder draai-element. Eenvoudig in te bouwen in een kast, schouw, of koof.

Plafondliften

vanaf € 947,- (excl. btw)

Een plafond lift is handig om beeldschermen in de hoogte te verbergen. In diverse uitvoeringen beschikbaar, zoals een klaplift of uitschuifbare drop-down lift.

Tv-lift paneelaandrijving

Prijs op aanvraag

Verberg de tv achter een paneel. Het geeft een strakke afwerking, bijvoorbeeld van een kastenwand. Schuifopties naar boven of beneden, aangevuld met naar voren schuiven van uw tv.

Vloerliften

Prijs op aanvraag

Verberg uw tv direct in de vloer. De vloerlift brengt het scherm op de juiste kijkhoogte. Leverbaar in diverse uitvoeringen, onder meer met draaifunctie en automatische klep.

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele