Skip to main content

Nederlands
product

Nederlandse TV-lift specialist

TVLIFTBOY is een Nederlands bedrijf. Sinds 2006 een specialist in tv-liften. We doen alles in ‘eigen huis’, van ontwerp tot fabricage. Destijds waren wij pioniers in deze markt. Dankzij onze kennis, ervaring en continue productontwikkeling bieden wij een topproduct. Sterk design, hoogwaardige materialen, perfecte mechaniek. Een tv-lift van TVLIFTBOY is stil, betrouwbaar en gaat jaren mee.

Groot assortiment

TVLIFTBOY heeft een tv-lift voor elke (woon)wens. Een tv wegwerken in de keuken, slaapkamer of woonkamer? Of ruimte winnen in een kantoorruimte door een plafondlift? Het kan!

Twee jaar garantie & service

Standaard krijgt u twee jaar garantie op elke tv-lift. We bieden goede service. Mocht er tussentijds een reparatie nodig zijn, dan komen wij langs.

Beste kwaliteit

De tv-liften zijn een eigen design en product van TVLIFTBOY. Onze kennis en ervaring biedt de beste kwaliteitsgarantie. We stellen hoge eisen aan techniek en materiaal.

Showroom

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom. Er staan diverse tv-meubels en tv-kasten opgesteld, waarin onze tv-liften zijn verwerkt. Ook kunt u plafondliften bekijken.

Daarom TV-Liftboy

Productie in eigen huis

TVLIFTBOY is in handen van Jaco Speksnijder. De engineer heeft jarenlange ervaring in de aandrijftechniek. Hij ontwikkelde mechanica voor onder meer trapliften, melkrobots en automaten voor draaideuren. Zijn knowhow vormt de solide basis voor kwalitatief hoogwaardige tv-liften van TVLIFTBOY. Samen met zijn team bedenkt en ontwikkelt Jaco tv-liften voor diverse toepassingen in elk interieur.

‘Het is onze uitdaging om geruisloze tv-liften te maken. Innovatief, met optimale mechaniek en hoogwaardige materialen. Wij bieden een basis assortiment, maar we maken ook tv-liften op maat. TVLIFTBOY is flexibel, omdat we alles zelf produceren in onze werkplaats in Nederland. Een tv-lift bij uw bed? Een tv meubel waarbij de tv-lift net iets hoger of lager moet worden dan een standaardmaat? We kijken naar de beste optie voor uw woonhuis, hotel, kantoor of boot.’

Bezoek de showroom

TVLIFTBOY heeft een showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. U bent van harte welkom. In de showroom kunt u onze tv-liften bekijken. U ziet de werking en diverse opties. Het is ook mogelijk een tv-lift op maat te laten maken. Wij bespreken graag uw wensen. Graag verzoeken wij u om vooraf een afspraak te maken.

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW