Skip to main content

Plafond
lift

Drop down-serie met draaifunctie

Een luxe uitgevoerde telescopische lift met draai-element en aangedreven klepconstructie. Uw flatscreen of beeldscherm kan boven het plafond worden geplaatst in een behuizing uit het zicht. De opening wordt geopend en afgesloten met een geïntegreerde, elektrisch bedienbare klep. De tv-lift kunt u op afstand naar de gewenste hoek draaien. Deze serie is in meerdere uitvoeringen leverbaar, passend binnen de beschikbare ruimte.

Kenmerken

  • Verticale liften
  • Geheugen laatst gekozen positie
  • Zelflerende, intelligente besturing
  • Op afstand bedienbaar
  • Draaibaar in gewenste kijkichting
  • Geheugen voor laatst bekeken hoek
  • Dynamische beveiliging tegen overbelasting
  • TV on/off detectie

FAQ

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T050-1280
Type lift
Inbouwfame
nee
Max. TV gewicht (kg)
30
Inbouwhoogte/diepte (mm)
1200
Slag (mm)
1280
VESA
200/300/400
Standaard slag instelbaar
nee
Geïntergreerde klep
Nee
Klep elektrisch bedienbaar
ja
Draaifunctie
ja
Standaard bediening
RF

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele