Skip to main content

Tv-lift
verticaal

Pop-up serie tot 40kg

Deze serie bestaat uit telescopische (uitschuifbare) tv-liften. Het zijn vergelijkbare liften als de pop-serie van 20 kg. Maar deze lift is n├ęt een stuk robuuster en zwaarder uitgevoerd. Dat betekent extra draagkracht. Ook deze tv-lift kan in een meubel aan het voeteind van een bed geplaatst worden om extra hoog boven het meubel uit te komen. Afgestemd op het formaat van tv flatscreen zijn verschillende liften leverbaar

Kenmerken

  • Geschikt voor LED-schermen
  • Telescopische TV-lift
  • Zeer geschikt voor bed toepassing
  • Geringe afmetingen
  • BEDIENBAAR D.M.V. AFSTANDSBEDIENING OF DOMOTICA
  • Laag geluidsniveau en stroomverbruik
  • Beveiliging tegen overbelasting

FAQ

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Wat zijn de leveringscondities?

Na betaling zullen wij de tv-lift afleveren op het gewenste adres. De montage is niet inbegrepen. TVLIFTBOY levert een duidelijke instructie en handleiding bij het product. U kunt ook een vakman (meubelmaker, installateur) inschakelen voor de installatie. Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T009-0650

T009-1000

T009-1200
Type lift

Inbouwfame
nee
nee
nee
Max. TV gewicht (kg)
35

35

35
Inbouwhoogte/diepte (mm)
548

725

825
Slag (mm)
650

1000

1200
VESA
200/300/400
200/300/400
200/300/400
Standaard slag instelbaar
Nee
Nee
Nee
Geïntergreerde klep
Nee
Nee
Nee
Klep elektrisch bedienbaar
Nee
Nee
Nee
Draaifunctie
Nee
Nee
Nee
Standaard bediening
RF
RF
RF

Reviews

Van onze klanten

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW